Οι εξισώσεις που δημιουργούνται είναι οι εξής:2x+3=x+53y+3=2y+3x2w+x=3y+1Λύνουμε την πρώτη και αντικαθιστούμε τον x στις άλλες δύο2x-x=5-3x=5-3x=2Άρα:3y+3=2y+3x3y-2y=3*2-3y=6-3y=32w+2=3y+12w=3*3+1-22w=9+1-22w=8w=4Ανδρέας Μάλιακας Β'2
Μπράβο, Αντρέα, πολύ σωστά!
Οι εξισώσεις που δημιουργούνται είναι οι εξής:
ΑπάντησηΔιαγραφή2x+3=x+5
3y+3=2y+3x
2w+x=3y+1
Λύνουμε την πρώτη και αντικαθιστούμε τον x στις άλλες δύο
2x-x=5-3
x=5-3
x=2
Άρα:
3y+3=2y+3x
3y-2y=3*2-3
y=6-3
y=3
2w+2=3y+1
2w=3*3+1-2
2w=9+1-2
2w=8
w=4
Ανδρέας Μάλιακας Β'2
Μπράβο, Αντρέα, πολύ σωστά!
Διαγραφή